Harmonie Oudenaarde logo

Iconische theaterzaal in het centrum van Oudenaarde

De iconische theaterzaal in het centrum van Oudenaarde!!! In onze zaal kan je een concert meepikken van jong talent tot wereldbekende artiesten. Feesten tot de vroege uurtjes. Een culturele en creatieve avond beleven. Of je eigen event hosten.

OPROER bezweert met eigenzinnige songs waarin het experiment niet geschuwd wordt. Zorgvuldig creëerde het vijftal een stijl die mijmert tussen duister en dansbaar, extatisch en herkenbaar. Vanuit hun bakermat – een oude chauffagefabriek die werd omgebouwd tot studio – ontwikkelt de band een aanstekelijk geluid waarop stilstaan onmogelijk blijkt. Ze klinken dan ook als een overweldigende verwarmingsketel die moeiteloos elke energiecrisis de baas kan. Vaak dreigend, even dikwijls sympathiek en bijwijlen melancholisch laat OPROER niemand onberoerd.
Fantip: Parcels, Gorillaz, dEUS, …

 
 

Een trouwfeest in een uniek kader in het centrum van Oudenaarde? Een babyborrel, een familiefeest, een boekvoorstelling of een pensioenfeest? We werken met veel plezier alles uit om er een onvergetelijk feest van te maken.

We werken altijd op maat van de wensen, het budget en de vereisten van de klant.
Alleen op die manier kunnen we er samen een onvergetelijk event van maken.

 info@harmonieoudenaarde.be 

Agenda

15/10

Panzerfaust & Afsky

Partner: https://www.facebook.com/unholy3vents
20
21/10

OPROER

20:00:00
VVK €12- €16
11/11

Smells Like NIRVANA – FAME Reunion Party

20:00:00
14.00

Harmonie in beeld

Kaffee Hyppo,
jouw favoriete kaffee onder de kerktoren

Harmonie Oudenaarde logo

Markt 63 B – 9700 Oudenaarde